Pagina's

Bigfreddy.com

Bigfreddy.com is de online fotoservice voor het mooiste fotocadeau! De mooiste foto's op plexiglas of forex, op een poster of als fotobehang, maar ook een mooie herinnering op een canvasdoek of aluminium is mogelijk bij Bigfreddy.com.

Alle producten worden door Bigfreddy.com in een superieure printkwaliteit geleverd. Voor elk product zijn er bijpassende accessoires leverbaar, zoals wissellijsten, baklijsten, afstandhouders en behanglijm. Alles wordt goed gecontroleerd en wordt zorgzaam verpakt. Een fotocadeau is binnen 5 werkdagen verzendklaar. Bij Bigfreddy.com is er veilig online te betalen en zij zijn tevens aangesloten bij het Webshop keurmerk.

Bij Bigfreddy.com is een fotocadeau bestellen erg simpel te doen in 5 stappen. De productontwerper geeft duidelijk aan of de ingestuurde foto van voldoende kwaliteit is. Foto's zijn zelf gratis te bewerken zoals zwart/wit, sepia, spiegelen, uitsnedes maken of teksten toevoegen. Het is mogelijk meerdere foto's up te loaden om een fotocollage te maken, hiervoor zijn ook de handige templates van Bigfreddy.com te gebruiken. Naast dat je meerdere foto's kunt uploaden om je eigen fotocollage te maken kun je ook een van onze handige templates gebruiken (zoals bijvoorbeeld een 2 of 3 luik). De database met templates worden regelmatig aangevuld. Deze service wordt door Bigfreddy.com geheel gratis aangeboden. Uiteraard is het fotocadeau in te pakken in mooi cadeaupapier, dit is te selecteren in de productontwerper.

Bigfreddy.com biedt ook een cadeaubon aan voor de mensen die zelf geen mooie foto tot hun beschikking hebben. De cadeaubon is in verschillende bedragen verkrijgbaar. De bon is zelf uit te printen maar kan ook uitgeprint worden. De cadeaubon wordt dan binnen 3 werkdagen verstuurd in een mooie verpakking

Bestelkado.nl

Op Bestelkado waant u zich in de wereld van leuke presentjes. Met het complete aanbod van ruim 2500 originele kado's wordt het vinden van het juiste kado een stuk eenvoudiger. De leukste kado's voor elke gelegenheid! Bestelkado.nl biedt naast supersnelle levering een inpak service en persoonlijke boodschap!

Bestelkado.nl biedt ook bij deze webwinkel de vertrouwde service en snelle levering naast natuurlijk de scherpe prijzen. Deze shop biedt op vrijwel het gehele assortiment de snelle 24-uurs levering. Uiteraard is ook voor bestellingen de afhaal balie in Amersfoort weer beschikbaar.

Acrylfoto.nl

Acrylfoto.nl is specialist in het afdrukken van foto’s op hoogwaardig fotopapier en het verlijmen van deze prints achter acrylaat. Deze fotobewerking geeft foto’s extra diepte. Dit unieke fotoproduct zie je veel terug in musea en exposities, maar ook de consument weet het steeds beter te waarderen.

Bezoekers van deze website kunnen eenvoudig hun eigen beeld bestanden vanaf hun PC inladen in het bestelsysteem van Acrylfoto.nl. Nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen voorbeeld maken en goedkeuren kan de bestelling worden afgerond. Circa 6 dagen later krijgt de klant een verzend bericht inclusief track & trace gegevens, een dag later wordt de order afgeleverd.

Bestelproces
• Bijzonder eenvoudig en klantvriendelijk;
• Keuze uit verschillende afbeeldingen in de hoogwaardige beeldbank;
• Klanten kunnen inloggen en de status van hun bestelling bekijken.
• Meerdere betaalmogelijkheden: iDeal en Paypal.

123dagaanbieding.nl

Op 123dagaanbieding.nl is dagelijks om 12:00 uur een nieuwe dagaanbieding te vinden! Deze aanbieding is 24 uur lang beschikbaar of zolang de voorraad strekt. De voorraad is beperkt dus wees er snel bij! Betalen kan op eenvoudige wijze via iDeal, Creditcard, Rembours of overboeking en binnen Nederland worden geen verzendkosten gerekend.