Pagina's

Weekendknaller Wasmachine.nl

Deze week heeft Wasmachine.nl weer een geweldige Weekendknaller in petto! De Weekendknaller van deze week is een AEG Lavamat 74651H wasmachine: een veelzijdige wasmachine. De AEG Lavamat 74651 H is een volautomatische wasmachine met een vulgewicht van maar liefst 7kg. Deze AEG wasmachine beschikt verder over een hoog toerental van 1400 waardoor je kleding extra droog uit de wasmachine komt.

Deze superaanbieding is uitsluitend geldig van vrijdag 29 juli 12:00 uur tot maandag 1 augustus 11:59 uur en wel van € 899,- voor € 569,-.
Bezoek de site voor meer informatie.


Hyves Ranking Game, 40% korting.

Het leukste vrienden bordspel van Hyves nu 40% korting! Normaal € 24,99 en bestel nu voor slechts € 14,99 excl verzendkosten.

Cruise winnen waar bekende Nederlanders ook aanwezig

Bij Wineensterrencruise.nl kan de bezoeker een cruise winnen waar bekende Nederlanders ook aanwezig zijn die de reis onvergetelijk maken. Sterren als Frans Bauer, Nick & Simon, Peter Beense en veel meer.. Op de wateren tussen italië en Kroatië vaart het schip vanuit Venetië naar Koper, Ravenne, Bari, Dubrovnik en vervolgens weer terug naar Venetië. De winnaars worden in september bekend gemaakt en de boot vertrekt op 23 september 2011.


Unieke zomeractie bij Belissima.nl

Belissima.nl, de enige échte Clarins Webshop in Nederland, biedt als unieke zomeractie een laagste prijsgarantie op het gehele assortiment! Belissima.nl controleert zo vaak mogelijk de Clarins verkoopprijzen bij de verschillende aanbieders.





'Zomeractie 2011' houdt in dat de gespecialiseerde webshop van dit A-merk ALTIJD de laagste prijs voor ALLE Clarinsproducten hanteert. Mocht de klant toch elders producten voordeliger aantreffen maakt Belissima het verschil + 25% van het verschil over. Gegarandeerd.

Ontvang 10% korting bij aankoop van de gehele RESIST-lijn!

PaulasChoice.nl introduceert op 1 augustus een nieuw product in de succesvolle RESIST-lijn tegen huidveroudering: RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator. Deze innovatieve, hydraterende crème is ontwikkeld voor een huid met rimpels en onzuiverheden zoals puistjes. De zijdezachte formule zorgt voor een stralende, zuivere en egale huid. Geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huid. Tip: ontvang 10% korting bij aankoop van de gehele RESIST-lijn!

De hele maand augustus geeft PaulasChoice.nl 15% korting op alle foundations en poeder met zonnefilter (SPF 15/20).





PaulasChoice.nl staat voor nuchtere en betaalbare huidverzorging die doet wat het belooft. Alle producten zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen, tijdens geen enkele fase van de productie op dieren getest, en verpakt in een effectieve en milieubesparende verpakking die zorgt voor optimaal behoud van de werkzame stoffen. Paula’s Choice.nl is in Nederland uitsluitend via deze webshop te koop.

Gratis een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. 10 euro kado.

Nu exclusief bij 123tijdschrift.nl: bij aankoop van een half jaar abonnement op Avrobode voor 10 euro krijg je gratis een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. 10 euro kado. Het abonnement stopt automatisch.

online adverteren www.m4n.nl

Brand New Day

Brand New Day heeft een andere werkwijze en houding ten opzichte van de traditionele financiële wereld.
Egoïsme en arrogantie. Aandelenlease-constructies, woekerpolissen en dakpanconstructies komen bij Brand New Day niet voor.
Bij traditionele financiële dienstverleners verdwijnt het door de klant ingelegde pensioengeld in het geldpakhuis van de corporate Dagobert Duck.
En het allerergste: het gebeurt bewust! Niks per ongeluk. Het is gewoon beleid.
Brand New Day gaat terug naar een financieel tijdperk waarin de klant weer Koning is! Een tijdperk met koesterpolissen in plaats van woekerpolissen.

De merkwaarden Brand New Day:
• Bijzonder klantgericht;
• Nuchter;
• Non-conformistisch;
• Prijsbewust;
• Brand New Day wordt vaak onder de loep genomen in onderzoeken met o.a. het volgende resultaat:

Consumentenbond 2010:
De pensioenrekening van Brand New Day is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Keus’

FiscAlert 2010:
FiscAlert, het magazine over beleggen, belastingen en persoonlijke financiën, heeft de pensioenrekening van Brand New Day verkozen tot het beste financiële product van 2010.

De sale periode bij Prenatal is verlengd. Dit houdt in dat t/m aanstaande zondag (31 juli) de sale actief blijft.

Daarbij lopen de kortingen op tot 70% op positiemode, 10% korting op autostoelen, 20% korting op buggy’s en 20% korting op matrassen.