Pagina's

Greetz augustus acties..

Greetz.nl heeft t/m 31 augustus een aantal aantrekkelijke kortingscodes beschikbaar.

Gratis kaart (t.w.v. € 2,50) bij een kaart + bloemen
Inmiddels heeft Greetz.nl 19 (!) verschillende soorten boeketten bloemen. Je verrast iemand al vanaf € 14,95 met een boeket bloemen. Met de kortingscode BLOEMENAUG krijgt de consument een gratis kaart t.w.v. € 2,50 bij het versturen van een kaart + een boeket bloemen. De code werkt alleen als de consument inlogt als Greetz Member en een kaart + boeket bloemen bestelt en is geldig t/m 31 augustus.

GRATIS kaart bij bestelling 3 kaarten
Als de consument 3 kaarten bestelt krijgt deze 1 kaart gratis (t.w.v. € 2,50). En geld elke 3 kaarten die je verstuurt krijg je 1 kaart gratis t.w.v. € 2,50. Verstuur je dus 6 kaarten dan krijg je 2 kaarten gratis, 9 kaarten dan 3 kaarten gratis etc.
Maak gebruik van de kortingscode KAARTENAUG11, de code werkt alleen als de consument inlogt als Greetz Member en is geldig t/m 31 augustus.

Geboortekaartjes: 15% korting op geboortekaartjes!
De geboortekaartjes van Greetz zijn inmiddels bijna net zo populair als de wenskaarten. Op http://www.greetz.nl/geboorte kan de consument zelf geboortekaartjes maken om aan te kondigen dat er een baby is geboren. Je kunt gratis een sample kaartje naar jezelf opsturen, de kwaliteit en kleur van het papier bepalen en nog veel meer… De kortingscode AUGGEBOORTE2011 geeft recht op 15% korting bij een order van minimaal 50 geboortekaartjes, de kortingscode is geldig t/m 31 augustus.